Turnaj RAFK

21.05.2011 09:00

 Turnaj RAFK 21.5.2011

Hráno 5 + 1 na trávě 45 x 25m s brankami 5 metrů, utkání po 18 minutách. 

hráči : Drahoš Ondřej, Gáč Filip, Chromý Lukáš ( B ), Jílek Jakub, Kunz Vojtěch, Pučalík Tomáš, Samson Michal, Trávníček Vojtěch. Podobná sestava jako v Bratislavě, avšak bylo vidět, že někteří hráči zapomněli na nutný způsob hry na takovém hřišti a v tomto počtu hráčů. Není se čemu divit, naposledy takto hráli před 8 týdny. Přesto je nutno vyzvednout kladné aspekty. Spolehlivý brankář, dravost hráčů, výborný výsledek proti suverénnímu Prostějovu - hrát dohodnutou taktiku. Celkové hodnocení turnaje : u mě spokojenost, náš tým je svou výkonností jen těsně za elitními týmy z Moravy a Slovenska, byť se jedná o hráče, kteří nebyli vybráni z mnoha, ale jsou příchozí z Rajhradu a okolí, tedy z lokality 3000 – 4000 občanů!  Výsledky 

RAFK – Kuřim 4 : 2,  Michal 2 ( Ondra, Tomáš ), Ondra ( Filip ), Jakub ( ( Filip ), tradiční soupeř, naše dobrá hra 

RAFK – Žilina 1 : 6 Filip ( Jakub ), vrátili nám krutě porážku z Bratislavy, nám chyběla ochota maximálního nasazení v soubojích a hned to bylo 0:2, pak už nebyla vůle to otočit.                                                              

RAFK –  Prostějov 2 : 2, výborný výkon. Zatáhli jsme trochu obranu a z protiútoků jsme vstřelili 2 branky. Soupeř byl rád, že se mu podařilo vyrovnat.                                                                                                                       

RAFK – ČAFC 0 : 3 k postupu jsme potřebovali vyhrát, jenže hráči se unavili zábavou před zápasem, fotbálek, pískoviště ?? a na hřišti již neměli síly.                                                                                                                

RAFK – Sparta Brno 0 : 1 ve skupině o 7. místo již naši hráči nedokázali vstřelit branku ani z vyložených situací a náš gólman si vybral povinné okénko, kdy ani nepostřehnul, že na něj letí lehký míč                                        

RAFK – Třebíč  2 : 4 Filip, Ondra z p.k.  dobré bylo, že i za stavu 0:3 byla snaha s výsledkem něco udělat

Zpět